zondag 10 juni 2018

Voor een imker die bijen wil promoten en honing wil verkopen!

Volgende bericht kwam binnen in onze mailbox:
Ik contacteer u met de vraag of u eventueel zou willen samenwerken met een gloednieuw festival die we op 22 en 23 september organiseren aan de Sint-Pietersplas te Brugge. Het festival zal PachaFest heten en is een festival ter ere van Pachamama (letterlijk ‘Moeder Aarde’), die door de inheemse bevolking van de Andes wordt beschouwd als de godin die de kracht bezit om het leven op onze planeet te creëren en te onderhouden.  

Het doel van dit gratis festival is om nieuwe ideeën en toepassingen voor te stellen die een alternatief kunnen bieden voor onze huidige manier van leven. Dit zullen we doen aan de hand van lezingen, workshops en interactieve infostandjes omtrent thema’s als duurzaam wonen, digitalisering, recycleren, spiritualiteit en gezonde voeding. We willen via praktische voorbeelden laten zien hoe we beter in balans kunnen leven met onze omgeving, en met onszelf. 

Gezien gezonde en duurzaam geproduceerd voedsel een belangrijk luik uitmaakt van de boodschap die we met het festival willen overbrengen, en bijen daarbij een cruciale rol vervullen, richt ik me tot u met de vraag of jullie een eventuele samenwerking zouden willen overwegen. U zou bijvoorbeeld een stand kunnen openhouden op de weide, waar u de bezoeker wat zou kunnen informeren over het belang van bijen. Heeft u al eerdere ervaring met dergelijke initiatieven? En zou u bereid zijn om hieraan te willen deelnemen?  Laat me gerust weten of dit tot de mogelijkheden behoort.

Alvast bedankt voor uw antwoord.
Vriendelijke groeten,
Simon Vandekerckhove
Mede-organisator PachaFest 2018

Contact via: vandekerckhove.simon@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten